STN EN 745 + A1: 2009 (47 7005), Poľnohospodárske stroje. Rotačné a cepové žacie stroje. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Ponca, Viliam (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 745: 1999 + A1: 2009