STN EN 745 + A1: 2009 (47 7005), Poľnohospodárske stroje. Rotačné a cepové žacie stroje. Bezpečnosť (Konsolidovaný text). - Ponca, Viliam; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 745: 1999 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 745 z mája 2001 v celom rozsahu
Spracovateľ: Viliam Ponca. Technická komisia: TK 25 Poľnohospodárske a lesnícke stroje
Keywords: normy