STN EN 1218-2 + A1: 2009 (49 6124), Bezpečnosť drevárskych strojov. Čapovacie stroje Časť 2 Obojstranné čapovacie a profilolovacie stroje s posuvom reťazou alebo reťazami (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1218-2: 2004 + A1: 2009