STN EN 1218-2 + A1: 2009 (49 6124), Bezpečnosť drevárskych strojov. Čapovacie stroje Časť 2 Obojstranné čapovacie a profilolovacie stroje s posuvom reťazou alebo reťazami (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1218-2: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1218-2 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy