STN EN 1218-3 + A1: 2009 (49 6124), Bezpečnosť drevárskych strojov. Čapovacie stroje Časť 3 Čapovacie stroje s posuvným stolom a s ručným posuvom na obrábanie úžitkového dreva (Konsolidovaný text) - Javorek, Ľubomír; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1218-3: 2001 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1218-3 z decembra 2003 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľubomír Javorek, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Norma je zrušená od 1. 4. 2017
Keywords: normy