STN EN 1218-4 + A2: 2009 (49 6124), Bezpečnosť drevárskych strojov. Čapovacie stroje Časť 4 Stroje na olepovanie bočných plôch s reťazovým posuvom (Konsolidovaný text) - Hanko, Dušan; Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1218-4: 2004 + A2: 2009