STN EN 1218-4 + A2: 2009 (49 6124), Bezpečnosť drevárskych strojov. Čapovacie stroje Časť 4 Stroje na olepovanie bočných plôch s reťazovým posuvom (Konsolidovaný text) - Hanko, Dušan; Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1218-4: 2004 + A2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 1218-4 z júna 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Dušan Hanko, Michal Pivoňka. Technická komisia: TK 70 Drevospracujúce stroje a zariadenia
Keywords: normy