STN EN ISO 287: 2009 (50 0306), Papier a lepenka. Stanovenie obsahu vlhkosti dávky. Metóda sušenia v sušiarni (ISO 287: 2009). - Sedliačik, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 287: 2009