STN EN ISO 14855-2: 2009 (64 8003), Stanovenie úplnej aeróbnej biodegradability plastových materiálov za podmienok konstrolovaného kompostovania. Metóda analýzou uvoľneného oxidu uhličitého Časť 2 Gravimetrické meranie uvoľneného oxidu uhličitého v laboratórnych podmienkach (ISO 14855-2: 2007 vrátane Cor 1: 2009) - Kočan, Miroslav; KOčanová, Natália (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14855-2: 2009