STN EN ISO 14855-2: 2009 (64 8003), Stanovenie úplnej aeróbnej biodegradability plastových materiálov za podmienok konstrolovaného kompostovania. Metóda analýzou uvoľneného oxidu uhličitého Časť 2 Gravimetrické meranie uvoľneného oxidu uhličitého v laboratórnych podmienkach (ISO 14855-2: 2007 vrátane Cor 1: 2009) - Kočan, Miroslav; KOčanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14855-2: 2009
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy