STN EN 933-11: 2009 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 11 Skúška na zatriedenie zložiek hrubého recyklovaného kameniva - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-11: 2009