STN EN 933-11: 2009 (72 1186), Skúšky na stanovenie geometrických charakteristík kameniva Časť 11 Skúška na zatriedenie zložiek hrubého recyklovaného kameniva - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 75 Kameň a kamenivo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 933-11: 2009
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 75 Kameň a kamenivo
Keywords: normy