STN EN 12354-5: 2009 (73 0512), Stavebná akustika. Výpočet akustických vlastností budov z vlastností stavebných prvkov Časť 5 Hladiny zvuku spôsobené technickým zariadením - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12354-5: 2009