STN EN 12354-5: 2009 (73 0512), Stavebná akustika. Výpočet akustických vlastností budov z vlastností stavebných prvkov Časť 5 Hladiny zvuku spôsobené technickým zariadením - Hermanská, Beáta; Tomašovič, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 21 Akustika a mechanické kmitanie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12354-5: 2009
Spracovateľ: Beáta Hermanská, Peter Tomašovič. Technická komisia: TK 21 Akustika a mechanické kmitanie
Dátum účinnosti opravy normy: február 2011
Keywords: normy