STN EN 12613: 2009 (73 6007), Vizuálne výstražné prostriedky z plastov na označovanie káblov a potrubí uložených v zemi. - Molnárová, Vlasta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12613: 2009