STN EN 12613: 2009 (73 6007), Vizuálne výstražné prostriedky z plastov na označovanie káblov a potrubí uložených v zemi. - Molnárová, Vlasta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 39 Plasty (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12613: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 12613 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Vlasta Molnárová. Technická komisia: TK 39 Plasty
Keywords: normy