STN EN 12274-8: 2009 (73 6264), Kálové zákryty. Skúšobné metódy Časť 8 Vizuálne hodnotenie porúch - Grünner, Karol (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12274-8: 2005