STN EN 12274-8: 2009 (73 6264), Kálové zákryty. Skúšobné metódy Časť 8 Vizuálne hodnotenie porúch - Grünner, Karol; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 94 Cestné staviteľstvo (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 12274-8: 2005
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 12274-8 z februára 2006 v celom rozsahu
Spracovateľ: Karol Grünner. Technická komisia: TK 94 Cestné staviteľstvo
Keywords: normy