STN EN ISO 14155-2: 2009 (85 4001), Klinické skúšanie zdravotníckych pomôcok na humánne použitie Časť 2 Plány klinického skúšania (ISO 14155-2: 2003) - Navrátil, Martin (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14155-2: 2009