STN EN ISO 14155-2: 2009 (85 4001), Klinické skúšanie zdravotníckych pomôcok na humánne použitie Časť 2 Plány klinického skúšania (ISO 14155-2: 2003) - Navrátil, Martin; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 14155-2: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 14155-2 z novembra 2003 v celom rozsahu. STN EN ISO 14155-2 z novembra 2003 sa môže súbežne s touto normou používať do 31.3.2010
Spracovateľ: Martin Navrátil. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Keywords: normy