STN EN ISO 10993-1: 2009 (85 6510), Biologické hodnotenie zdravotníckych pomôcok Časť 1 Hodnotenie a skúšanie (ISO 10993-1: 2003) - Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 102 Zdravotnícke pomôcky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 10993-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN ISO 10993-1 z júla 2004 v celom rozsahu. STN EN ISO 10993-1 z júla 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.3.2010
Spracovateľ: Natália Kočanová. Technická komisia: TK 102 Zdravotnícke pomôcky
Norma je nahradená normou STN EN ISO 10993-1 z mája 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy