STN EN 15882-3: 2009 (92 0221), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 3 Tesnenia prestupov - Rástocký, Štefan (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15882-3: 2009