STN EN 15882-3: 2009 (92 0221), Rozšírená aplikácia výsledkov skúšok požiarnej odolnosti prevádzkových zariadení Časť 3 Tesnenia prestupov - Rástocký, Štefan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15882-3: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 15882-3 z júla 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Štefan Rástocký. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarom
Keywords: normy