STN EN 15765-1: 2009 (92 0631), Prenosné zariadenia na vrhanie hasiacich látok dodávaných hasičskými striekačkami. Prenosné monitory Časť 1 Všeobecné požiadavky na zostavy prenosných monitorov - Trnovec, Stanislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15767-1: 2009
Spracovateľ: Stanislav Trnovec. Technická komisia: TK 17 Bezpečnosť a ochrana pred požiarmi
Keywords: normy