STN EN 61000-4-7/A1: 2009 (33 3432), Elektromagnetická kompatibilita (EMC) Časť 4-7 Metódy skúšania a merania. Všeobecné pokyny na meranie harmonických a medziharmonických a na prístrojové vybavenie pre rozvodné siete a na pripojené zariadenia. Zmena A1 - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 34 Elektromagnetická kompatibilita (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A1 STN EN 61000-4-7: 2003 je slovenskou verziou európskej normy EN 61000-4-7: 2002/A1: 2009
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 34 Elektromagnetická kompatibilita
Keywords: normy