STN EN 62305-3/A11: 2009 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 3 Ochrana stavieb a ohrozenie života. Zmena A11 - Kroupa, Jiři (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 62305-3: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-3: 2006/A11: 2009