STN EN 62305-3/A11: 2009 (34 1390), Ochrana pred bleskom Časť 3 Ochrana stavieb a ohrozenie života. Zmena A11 - Kroupa, Jiři; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 43 Elektroenergetika (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2009)
Táto zmena A11 STN EN 62305-3: 2007 je slovenskou verziou európskej normy EN 62305-3: 2006/A11: 2009
Spracovateľ: Jiři Kroupa. Technická komisia: TK 43 Elektroenergetika
Keywords: normy