STN EN ISO 1461: 2010 (03 8558), Zinkové povlaky na železných a oceľových výrobkoch vytvorené ponorným žiarovým zinkovaním. Požiadavky a skúšobné metódy (ISO 1461: 2009). - Kočan, Miroslav; Kočanová, Natália; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 1461: 2009
Norma je zrušená od 01. 08. 2023
Táto norma nahrádza STN EN ISO 1461 z apríla 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Miroslav Kočan, Natália Kočanová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy