STN EN 15773: 2010 (03 8780), Priemyselné nanášanie práškových organických povlakov na výrobkoch zo žiarovo pozinkovanej alebo šerardovanej ocele (duplexné systémy). Špecifikácie, odporúčania a návody. - Chovancová, Marta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15773: 2009