STN EN 15773: 2010 (03 8780), Priemyselné nanášanie práškových organických povlakov na výrobkoch zo žiarovo pozinkovanej alebo šerardovanej ocele (duplexné systémy). Špecifikácie, odporúčania a návody. - Chovancová, Marta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 15773: 2009
Spracovateľ: Marta Chovancová. Technická komisia: TK 76 Korózia a ochrana materiálov proti korózii
Keywords: normy