STN EN 1011-1: 2010 (05 2310), Zváranie. Odporúčanie na zváranie kovových materiálov Časť 1 Všeobecný návod na oblúkové zváranie - Mráz, Ľuboš; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 11 Zváranie a príbuzné procesy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1011-1: 2008
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 1011-1 zo septembra 1998 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ľuboš Mráz. Technická komisia: TK 11 Zváranie a príbuzné procesy
Keywords: normy