STN EN 1012-2 + A1: 2010 (10 5012), Kompresory a vývevy. Požiadavky na bezpečnosť Časť 2 Vývevy (Konsolidovaný text) - Chnapko, Rudolf (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 1012-2: 1996 + A1: 2009