STN EN 593: 2010 (13 3901), Priemyselné armatúry. Kovové uzatváracie motýľové klapky. - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 68 Kotly a tlakové nádoby (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 593: 2009
Táto norma nahrádza anglickú verziu STN EN 593 z novembra 2009 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 68 Kotly a tlakové nádoby
Norma je nahradená normou STN EN 593 + A1 z júna 2011 v celom rozsahu
Keywords: normy