STN EN 13743: 2010 (22 4505), Bezpečnostné požiadavky na brúsivá na podložke. - Pivoňka, Michal (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13743: 2009