STN EN 13743: 2010 (22 4505), Bezpečnostné požiadavky na brúsivá na podložke. - Pivoňka, Michal; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13743: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13743 z mája 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Michal Pivoňka.
Keywords: normy