STN EN 13157 + A1: 2010 (27 0041), Žeriavy. Bezpečnosť. Zdvíhacie zariadenia s ručným pohonom (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13157: 2004 + A1: 2009