STN EN 13157 + A1: 2010 (27 0041), Žeriavy. Bezpečnosť. Zdvíhacie zariadenia s ručným pohonom (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 13157: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 13157 z februára 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy