STN 14238 + A1: 2010 (27 0044), Žeriavy. Manipulátory s ručným ovládaním (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14238: 2004 + A1: 2009