STN 14238 + A1: 2010 (27 0044), Žeriavy. Manipulátory s ručným ovládaním (Konsolidovaný text). - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia a žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 14238: 2004 + A1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 14238 z júla 2005 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia a žeriavy
Keywords: normy