STN ISO 4344: 2010 (27 4015), Oceľové laná pre výťahy. Maximálne požiadavky. - Rusňák, Peter; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu normy ISO 4344: 2004
Táto norma nahrádza STN ISO 4344 zo septembra 1993 v celom rozsahu
Spracovateľ: Peter Rusňák. Technická komisia: TK 100 Zdvíhacie zariadenia, žeriavy
Keywords: normy