STN ISO 4190-5: 2010 (27 4060), Inštalácia výťahov Časť 5 Ovládacie zariadenia, signalizácia a ďalšie príslušenstvo - Lohyňa, Ján (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4190-5: 2006