STN ISO 4190-5: 2010 (27 4060), Inštalácia výťahov Časť 5 Ovládacie zariadenia, signalizácia a ďalšie príslušenstvo - Lohyňa, Ján; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma obsahuje slovenskú verziu ISO 4190-5: 2006
Táto norma nahrádza STN ISO 4190-5 z mája 1992 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ján Lohyňa. Technická komisia: TK 98 Výťahy, pohyblivé schody a chodníky
Keywords: normy