STN P CLC/TS 50131-7: 2010 (33 4591), Poplachové systémy. Elektrické zabezpečovacie a tiesňové systémy Časť 7 Pokyny na používanie - Santoris, Milan; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 106 Poplachové systémy (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto predbežná norma je slovenskou verziou CLC/TS 50131-7: 2008
Táto predbežná norma je určená na overenie
Táto norma nahrádza STN P CLC/TS 50131-7 z decembra 2004 v celom rozsahu
Spracovateľ: Milan Santoris. Technická komisia: TK 106 Poplachové systémy
Norma je nahradená normou STN P CLC/TS 50131-7 z decembra 2010 v celom rozsahu
Keywords: normy