STN EN 62271-110: 2010 (35 4220), Vysokonapäťové spínacie a riadiace zariadenia Časť 110 Spínanie indukčných záťaží - Čatlošová, Gabriela; Čatloš, Marcel; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN 62271-110: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 62271-110 z augusta 2006 v celom rozsahu. STN EN 62271-110 z augusta 2006 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2012
Spracovateľ: Gabriela Čatlošová, Marcel Čatloš. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Norma je nahradená normou STN EN 62271-110 zo septembra 2013 v celom rozsahu. Používať sa môže do 1. 11. 2015
Keywords: normy