TNI IEC/TR 60083: 2010 (35 4521), Technická normalizačná informácia. Vidlice a zásuvky pre domácnosť a na podobné všeobecné používanie normalizované v členských krajinách IEC. - Tomo, Jozef (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto technická normalizačná informácia obsahuje slovenskú a anglickú verziu IEC/TR 60083: 2009