STN EN 60745-2-12: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-12 Osobitné požiadavky na vibrátory betónových zmesí - Vámošiová, Iveta (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60745-2-12: 2009