STN EN 60745-2-12: 2010 (36 1550), Elektrické ručné náradie. Bezpečnosť Časť 2-12 Osobitné požiadavky na vibrátory betónových zmesí - Vámošiová, Iveta; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 60745-2-12: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 60745-2-12 z decembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 60745-2-12 z decembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2012
Spracovateľ: Iveta Vámošiová. Technická komisia: TK 10 Elektrické spotrebiče pre domácnosť a elektrické ručné náradie
Keywords: normy