STN EN 61914: 2010 (37 0200), Káblové príchytky na elektrické inštalácie. - Tomo, Jozef; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 82 Elektrické prístroje a rozvádzače (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou EN 61914: 2009/Cor. May 2009
Táto norma nahrádza STN EN 50368 z novembra 2004 v celom rozsahu. STN EN 50368 z novembra 2004 sa môže súbežne s touto normou používať do 1.4.2012
Spracovateľ: Jozef Tomo. Technická komisia: TK 82 Elektrické prístroje a rozvádzače
Keywords: normy