STN EN ISO 6892-1: 2010 (42 0310), Kovové materiály. Skúška ťahom Časť 1 Skúška ťahom pri teplote okolia (ISO 6892-1: 2009) - Brodňan, Ladislav (Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6892-1: 2009