STN EN ISO 6892-1: 2010 (42 0310), Kovové materiály. Skúška ťahom Časť 1 Skúška ťahom pri teplote okolia (ISO 6892-1: 2009) - Brodňan, Ladislav; Slovenský ústav technickej normalizácie (Bratislava, Slovensko) Technická komisia č. 95 Mechanické a metalografické skúšky (Bratislava : Slovenský ústav technickej normalizácie, 2010)
Táto norma je slovenskou verziou európskej normy EN ISO 6892-1: 2009
Táto norma nahrádza STN EN 10002-1 z novembra 2002 v celom rozsahu
Spracovateľ: Ladislav Brodňan. Technická komisia: TK 95 Mechanické a metalografické skúšky
Keywords: normy